Τρόποι Πληρωμής

Πληρωμή παραγγελίας

Στην εταιρία μας κάνουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση του αγοραστικού μας κοινού. Ως εκ τούτου έχουμε συμπεριλάβει όσο το δυνατόν περισσότερους τρόπους πληρωμής.

Αντικαταβολή

Επιλέγοντας πληρωμή με αντικαταβολή πληρώνετε όλο το ποσό της παραγγελίας, μαζί και με τα μεταφορικά κατά την παραλαβή της παραγγελίας σας από τον courier.
Σε αυτήν την περίπτωση η χρέωση της αντικαταβολής είναι 2 ευρώ (περιλαμβάνεται 24% Φ.Π.Α.). Επίσης στις περιπτώσεις δωρεάν εξόδων αποστολής από εμάς, μπορείτε να πληρώσετε την παραγγελία σας απευθείας στον οδηγό μας, που θα σας παραδώσει την παραγγελία χωρίς άλλη χρέωση.

Πιστωτική κάρτα – Χρεωστική κάρτα

Στην περίπτωση αγοράς από το ηλεκτρονικό κατάστημα e-Shop και πληρωμής με πιστωτική/χρεωστική κάρτα, ο χρήστης μεταφέρεται στο ασφαλές περιβάλλον της συνεργαζόμενης τράπεζας (τράπεζα Πειραιώς). Ο ιστότοπος αυτός είναι ασφαλής και καλύπτεται από πιστοποιητικό SSL. Τα στοιχεία της πιστωτικής χρεωστικής ή prepaid κάρτας που θα χρησιμοποιηθεί δεν μας γνωστοποιούνται κι δεν τηρούνται στην εταιρία μας, καθώς δεν εισάγονται στην δική μας ιστοσελίδα. Διαβάστε περισσότερα για την ασφάλεια των συναλλαγών στους όρους χρήσης.

Κατάθεση σε τράπεζα

Πληρωμή μέσω κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό. Μόλις κάνετε την κατάθεση σας θα πρέπει να μας ενημερώσετε στέλνοντας email με το όνομα σας ή τηλεφωνικά στο 210 2223231, επίσης το συνολικό ποσό, τον αριθμό παραγγελίας, και την ημερομηνία και την τράπεζα που κάνατε την κατάθεση.


Τράπεζα Πειραιώς

Αριθμός Λογαριασμού: 5147074989577
IBAN: GR69 0172 1470 0051 4707 4989 577

Για αγορές άνω των 50€ τα έξοδα αποστολής είναι δωρεάν.